cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ModusToolbox General

gali_925661
New Contributor II

Hi,

I have been using MTB 2.1 for my project. However, during software development, quite often I often encounter the tool unable to detect the CY8CPROTO-063-BLE board while trying to download the image.

Disconnecting the target and rebooting the PC seems to recover it.

Is there any workaround without rebooting my PC?

Thanks.

MTB_Problem1.JPG

0 Likes
1 Solution
gali_925661
New Contributor II

My problem seems to be computer system related. I am guessing that it could be due to the IT corporate policy causing this error.

It seems fine after I use a secondary computer to work on the development.

Thanks.

View solution in original post

0 Likes
2 Replies
DheerajK_81
Moderator
Moderator

In ModusToolbox 2.1, if there are any stale GDB sessions, you might see this error. Please check the Debug tab for any stale sessions and clear them as shown below:

debug.PNG

When you say the tool isn't able to detect the device, how does the device show up in the device manager?

Also, when you reconnect the device back, does everything work as expected? Did you try restarting ModusToolbox rather than your PC?

Looking forward to your reply

Regards,

Dheeraj

gali_925661
New Contributor II

My problem seems to be computer system related. I am guessing that it could be due to the IT corporate policy causing this error.

It seems fine after I use a secondary computer to work on the development.

Thanks.

View solution in original post

0 Likes