Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

Wi-Fi Combo Forum Discussions

Sharn_Lin
Level 2
Level 2
10 sign-ins 5 questions asked 5 sign-ins

Hi

I tried both SDK 3.7.0 and 3.7.0_3

test condition

- clean SDK without any modification

- target board is BCM94343WWCD1

issue

build snip.config_mode download download_apps run to target board, the Config mode AP is working, PC can connect and ping to the board, but can't access the config webserver (http://192.168.0.1)

if change SDK to 3.5.2, no trouble found.

Thanks,

Sharn

1 Solution
ChHa_2119976
Level 1
Level 1
First like received First like given

had the same issue!!!

these are my changes i did to the 3.7.0 WICED-SDK\libraries\daemons\simple_HTTP_server\simple_http_server.c

file:

Unbenannt.png

it's mostly the old SDK3.5.2 file but i think not completly so it's a mixture of the SDK3.5.2 and 3.7.0 file.

edit: attached file

View solution in original post

7 Replies
Anonymous
Not applicable

I have tested with 3.7.0 and found the same issue. I have contacted with our experts team and found that this is a bug in 3.7.0 SDKs. We will correct this in the next release.

If you are stuck in you development let us know we can escalate this as per the priority.

just report the bug, not urgent to me.

Thanks,

Sharn

0 Likes

rash

I have the same problem with SDK 3.7.0. After debugging I find out, that the function http_server_process_packet() delivers the wrong url string. The correct url string should be "config/device_settings.html", but if I write

192.168.0.1/config/device_settings.html in Firefox, the function http_server_process_packet() delivers the following string

"/ HTTP/1.1\r\nHost: 192.168.0.1\r\nUser-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:44.0) Gecko/20100101 Firefox/44.0\r\nAccept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8\r\nAccept..."

In internet explorer this function delivers the following string

"/config/device_settings.html HTTP/1.1\r\nAccept: text/html, application/xhtml+xml, */*\r\nAccept-Language: de-DE\r\nUser-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko\r\nAcce..."

That's why the server never accept the request from the browser. This case is for me very urgent, because I want to demonstrate our customer how a shock sensor data can be transferred to a web client through WIFI.  I know the application appliance is more suitable for my case, but this app config_mode is the first step to do it.

Additionally, instead of clicking button, I want to use appliance to ask the shock sensor for data, and this data should be displayed in a text box in the web page. How can I implement the text box in the web page? Thanks

XiFa_2169906
Level 1
Level 1
First reply posted 10 sign-ins 5 sign-ins

Hi Rash, any update to this issue ? It would be nice if you can give me a workaround as soon as possible. Thanks

0 Likes
ChHa_2119976
Level 1
Level 1
First like received First like given

had the same issue!!!

these are my changes i did to the 3.7.0 WICED-SDK\libraries\daemons\simple_HTTP_server\simple_http_server.c

file:

Unbenannt.png

it's mostly the old SDK3.5.2 file but i think not completly so it's a mixture of the SDK3.5.2 and 3.7.0 file.

edit: attached file

XiFa_2169906
Level 1
Level 1
First reply posted 10 sign-ins 5 sign-ins

Hi

Anonymous
Not applicable

@rash The snip.config_mode example in WICED Studio 4 doesn't work still, neither using the original simple_http_server.c nor the one attached here.

Hope the WICED team figure it out ASAP.

Kind regards.