Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

Wi-Fi Combo Forum Discussions

jesubalan
Level 1
First solution authored First reply posted First question asked
Level 1

Hi ,

 

I am getting the below issue when I updated the MFG Test Application in Murata board. I haved updated the external flash with respective APPS.bin,filesystem,etc

 

****************************************************
** ERROR: WLAN: could not download clm_blob file
** FATAL ERROR: system unusable, CLM blob file not found or corrupted.
****************************************************

 

Is any extra thing need to be added in mfg_test.mk?

0 Likes
1 Solution
jesubalan
Level 1
First solution authored First reply posted First question asked
Level 1

Hi Murali,

I haved found the issue is with WIFI_FIRMWARE_BIN := firmware/$(WLAN_CHIP)/$(WLAN_CHIP)$(WLAN_CHIP_REVISION)-mfgtest.bin

After That I changed it to WIFI_FIRMWARE_BIN := firmware/43438/43438A1-mfgtest.bin

 

Now it is working fine , Thanks for your Reply

View solution in original post

0 Likes
5 Replies
MuraliR_36
Moderator
Moderator 250 sign-ins 250 replies posted 100 solutions authored
Moderator

Which chipset is this and which IDE are you using? Also, what is the app that is being used?

0 Likes
jesubalan
Level 1
First solution authored First reply posted First question asked
Level 1

Hi Murali,

The Chipset is Murata Type1LD LBEE5PA1LD and the IDE is wiced studio 

we are using the apps->test->mfg_test Application

0 Likes
MuraliR_36
Moderator
Moderator 250 sign-ins 250 replies posted 100 solutions authored
Moderator

what is your build string? test.mfgtest-<platform> download run?

0 Likes
jesubalan
Level 1
First solution authored First reply posted First question asked
Level 1

It's test.mfg_test-MurataType1LD download download_apps run

 

0 Likes
jesubalan
Level 1
First solution authored First reply posted First question asked
Level 1

Hi Murali,

I haved found the issue is with WIFI_FIRMWARE_BIN := firmware/$(WLAN_CHIP)/$(WLAN_CHIP)$(WLAN_CHIP_REVISION)-mfgtest.bin

After That I changed it to WIFI_FIRMWARE_BIN := firmware/43438/43438A1-mfgtest.bin

 

Now it is working fine , Thanks for your Reply

0 Likes