cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

USB Superspeed Peripherals

Anonymous
Not applicable

Hi,

     I designed firmware and programmed the device.

     Win7 can identify it as my design name, and device(my firmware has been programmed already ) can be installed the driver.

     W10  identify it as UNKNOWN DEVICE, I can't  install the driver. In W10 , the VID & PID always be correct.

     When FX3 boots without any firmware , it will be identified as "Cypress WestBridge " in W10 if it has no driver, and it can be installed the defualt CY W10 driver successful.

     So, the problem must be in firmware , but I have no idea about this.

     How can I solve the problem ?

Best regards.

0 Likes
1 Solution
Anonymous
Not applicable

Hi yyca

     I'm appreciate for your reply.

     I check my firmware , I find that CyFxUSBManufactureDscr has a mistake

     const uint8_t CyFxUSBManufactureDscr[] __attribute__ ((aligned (32))) =

     {

              0x09,                           /* Descriptor size */

              CY_U3P_USB_STRING_DESCR,        /* Device descriptor type */

              'C',0x00,

              'l',0x00,

              'o',0x00,

              'l',0x00,

     };

     CyFxUSBManufactureDscr has 10 bytes , but i set the first byte 0x09 . Then I set this to 0x0A.

     W10 can identify it correct. But I have no idea why Win7 is correctly.

      I'm trying to install driver now.

Thank you

Best regards

View solution in original post

0 Likes
3 Replies