cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

USB Superspeed Peripherals

LeGa_3963206
New Contributor II

Is there any reason that simple Eclipse plugin that creates toolbar button is not even loaded in EZ USB Suite?

BTW same plugin works with regular Eclipse 4.x

Is there any workaround for that?

Thanks

0 Likes
1 Solution
Rashi_Vatsa
Moderator
Moderator

Hello Leonid,

The file you shared seems to have some problem.

Please refer to this web link and follow the same steps to install your plugin https://stackoverflow.com/questions/31553376/eclipse-how-to-install-a-plugin-manually

Please let me know the results

Regards,

Rashi

Regards,
Rashi

View solution in original post

0 Likes
6 Replies
Rashi_Vatsa
Moderator
Moderator

Hello Leonid,

Please confirm the path of the plugin C:\Program Files (x86)\Cypress\EZ-USB FX3 SDK\1.3\Eclipse\plugins.

Note: Installation path can defer.

Also confirm that there is only one plugin file (version) in that folder.

All the plugins (for eg.  CX3 configuration tool utility, Control Center) etc are in the above mentioned folder.

Is there some error popping up?

You can also refer to https://stackoverflow.com/questions/31553376/eclipse-how-to-install-a-plugin-manually

Regards,

Rashi

Regards,
Rashi
0 Likes
LeGa_3963206
New Contributor II

Hi, Rashi

1) Sure, that's exactly how I installed the plug-in  - just copied to "plugins" folder within eclipse folder

2) Yes, there is only one plugin version

3) That's the problem - there is no a single word in logs/console about my plugin. Eclipse just silently ignores it.

Thanks,

Leonid

0 Likes
Rashi_Vatsa
Moderator
Moderator

Hello Leonid,

Can you check whether the plugin is installed

Path: Help> About Cypress EZ USB SUITE    >Installation details >Plugins

Also, is it possible to share the plugin so that i can reproduce at my end.

Regards,

Rashi

Regards,
Rashi
0 Likes
LeGa_3963206
New Contributor II

Hi, Rashi

Eclipse shows that plugin is not installed. Which seems to be right since it ignores it

I'm attaching plugin

Thanks,

Leonid

0 Likes
Rashi_Vatsa
Moderator
Moderator

Hello Leonid,

The file you shared seems to have some problem.

Please refer to this web link and follow the same steps to install your plugin https://stackoverflow.com/questions/31553376/eclipse-how-to-install-a-plugin-manually

Please let me know the results

Regards,

Rashi

Regards,
Rashi

View solution in original post

0 Likes
LeGa_3963206
New Contributor II

Hi, Rashi

Indeed, looks like my plugin wasn't packed properly.

Now I'm able to install it though "Install new software" and it works fine

Thanks a lot for your help,

Leonid

0 Likes