Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

Studio Bluetooth Forum Discussions

user_3563711
Level 2
Level 2
First like received First like given

Hi all

     I'm anxious .These days I want to use wiced studio6.4 to test our MFI3.0 chip,the enviorment as follow:  wiced studio6.4(with mfi),apple 5 phone with EAdemo(ver2.1),and a CYW20706A2+MFI3.0(communite with iic),the test demo is  wiced studio6.4 hci_iap2_spp;

    Finally ,the CYW20706A2 chip seems connected with the iphone5(IOS9),but BT seems didn't communication,the EAdemo always display No Accessories Connected.So

how can I do it ok?BoonT_56@MichaelF_56

THANKS!

0 Likes
1 Solution
SheetalJ
Moderator
Moderator
Moderator
750 replies posted 500 likes received 500 replies posted

Hi user_3563711​,

Can you please contact your local Cypress team or Cypress FAE? As this is issue with WICED6.4+MFI, they will help you get proper support for this.

View solution in original post

0 Likes
3 Replies
SheetalJ
Moderator
Moderator
Moderator
750 replies posted 500 likes received 500 replies posted

Hi user_3563711​,

Can you please contact your local Cypress team or Cypress FAE? As this is issue with WICED6.4+MFI, they will help you get proper support for this.

0 Likes

Hi SheetalJ_96

I have create a CSP on the website:https://www.cypress.com/mycases/5001P00000tV8yM

The case number is:00519647

Thanks for your follow!

luluz@alinket.com

0 Likes

We have received your request. Our team will help you further on this issue.

regards,

Sheetal

0 Likes