Announcements

Help us improve the Power & Sensing Selection Guide. Share feedback

Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
user_3437676
Level 1
Level 1
Welcome! First question asked First reply posted

I'm using CYBT343026 to do an applicaion:A2DP and BLE.

pastedImage_0.png

I use P24 as PUART TX,and P25 as PUART RX.see the picture above.

There is a issue that when it cold start,RX does not work,TX works.After I reset it,both works.

I tried in the demo appplication ‘hal->puart’,it has the same issue.

0 Likes
5 Replies
BoonT_56
Employee
Employee
500 likes received 250 likes received 100 likes received

Our engineer has suggested disabling the unused function. The below is somewhat similar to your case. Let me know if it helps.

Could I config WICED_P04 as GPIO with CYW20706?

0 Likes

That's not my issue. I have already add these.

My issue is :

Power on:P24 RX does not work.

Reset:     P24 RX works.

0 Likes
VinayDand
Level 3
Level 3
10 replies posted 10 questions asked 5 replies posted

1) In your circuit, what is connected on pin 3 (RESET_N) of the module?

2) Also how you are supplying the power to the module, can you measure the power supply rise time? to the module or just observe on the scope and share observations.

1) In your circuit, what is connected on pin 3 (RESET_N) of the module?

up to v3.3

2) Also how you are supplying the power to the module, can you measure the power supply rise time? to the module or just observe on the scope and share observations.

It is not the power problem.Each time when I download the program,the problem will come out too.

it is easy to reproduce the issue using the sample code in the SDK.

0 Likes

Please try to issue a HCI reset command over HCI transport as first thing from Host.

0 Likes