Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

Smart Bluetooth Forum Discussions

Anonymous
Not applicable

hi.

i use 20736S custom board and just met a problem.

please tell me something wrong or missed.

after boot, my code enter deep sleep by button event or timeout.

button event wakeup is ok.

after then, i hope to enter deep sleep again.

at this time, button event is success, but next log message show repeatedly.

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000000

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000001

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000001

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000000

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000001

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000001

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000000

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000001

11:53:35   bleprofile_queryPowersave(POWEROFF): 00000001

...

next is my code

ds_create()

{

...

bleprofile_regAppEvtHandler(BLECM_APP_EVT_ENTERING_HIDOFF, (BLECM_NO_PARAM_FUNC)app_enter_hidoff);

bleprofile_regAppEvtHandler(BLECM_APP_EVT_ABORTING_HIDOFF, (BLECM_NO_PARAM_FUNC)app_abort_hidoff);

...

devlpm_init();

devlpm_enableWakeFrom(DEV_LPM_WAKE_SOURCE_GPIO);

interrupt_handler_mask[GPIO_PUSH_BTN / 16] |= (1 << (GPIO_PUSH_BTN % 16));

gpio_registerForInterrupt(interrupt_handler_mask, gpio_intr_handler, NULL);

gpio_configurePin(GPIO_PUSH_BTN / 16, GPIO_PUSH_BTN % 16, GPIO_EN_INT_RISING_EDGE, GPIO_PIN_OUTPUT_HIGH);

...

}

app_enter_hidoff() {}

app_abort_hidoff() {}

ds_timeout()

{

bleapputils_delayUs(500);

bleprofile_Discoverable(NO_DISCOVERABLE, NULL);

bleprofile_PrepareHidOff();

}

Why 1st time ok, but every 2nd time make infinite loop?

thanks.

0 Likes
1 Solution
Anonymous
Not applicable

it is cleared.

i use devlpm_enterLowPowerMode() function instead of bleprofile_PrepareHidOff().

i don't know the diffenence btn two function. -_-;;

thanks, guys.

View solution in original post

0 Likes
5 Replies
BoonT_56
Employee
Employee
500 likes received 250 likes received 100 likes received

Did you have a chance to verify this on a tag3 board?

0 Likes
Anonymous
Not applicable

sorry. i have no tag3 b'd.

is there anyone dealing this problem or similar?

0 Likes

What board did you use during development?

Note that the PN of the board is BCM92073X_LE_KIT

TAG3 is the internal name that is commonly used by the apps team in the forum, so that may be the confusion.

These are normally stocked by our distributors around the world and serve as an excellent Gold debug platform for issues related to your custom board: Order Parts Online, view Manufacturer Datasheets at Avnet Express

0 Likes
Anonymous
Not applicable

ah, i have a wicked sense dongle! ^^

i will try on the dongle and feedback here.

thanks.

0 Likes
Anonymous
Not applicable

it is cleared.

i use devlpm_enterLowPowerMode() function instead of bleprofile_PrepareHidOff().

i don't know the diffenence btn two function. -_-;;

thanks, guys.

0 Likes