Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
Anonymous
Not applicable

BLE_high_un_adv:timer(1)

Hi Community:

I am suffering a case like that: we have 10pcs boards totally, about 5pcs have issues of shut down suddently afte starting up and sending advertising, the boards download SW well, there are logs below, anybody can help to do some analysis?

Thanks.

SW version: SDK 1.1    HW chip:20732s   , we download hello_sensor target,  below are the log information:

_WP:OFF=0

hello_sensor_create()

  1. 1.00

bcm280_Read..fail

bcm280_Init..Error

id:0

bme222e_Init..Error

GattDB:20cc80, 20cdc1

hdl:perm:len:maxlen:uuid

0001:02:02:02:2800

01 18

0014:02:02:02:2800

00 18

0015:02:05:05:2803

02 16 00 00 2a

0016:02:10:10:2a00

48 65 6c 6c 6f 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

0017:02:05:05:2803

02 18 00 01 2a

0018:02:02:02:2a01

00 02

0028:02:10:10:2800

23 20 56 7c 05 cf 6e b4 c3 41 77 28 51 82 7e 1b

0029:02:13:13:2803

32 2a 00 26 f6 69 91 68 ee c2 be 44 4d b9 5c 3f

2d c3 8a

002a:82:07:07:00

48 65 6c 6c 6f 20 30

002b:0a:02:02:2902

00 00

002c:02:13:13:2803

02 2d 00 1a 89 07 4a 2f 3b 7e a6 81 44 3f f9 a8

f2 9b 5e

002d:82:10:10:00

00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

004d:02:02:02:2800

0a 18

004e:02:05:05:2803

02 4f 00 29 2a

004f:02:08:08:2a29

42 72 6f 61 64 63 6f 6d

0050:02:05:05:2803

02 51 00 24 2a

0051:02:08:08:2a24

31 32 33 34 00 00 00 00

0052:02:05:05:2803

02 53 00 23 2a

0053:02:08:08:2a23

93 b8 63 80 5f 9f 91 71

0061:02:02:02:2800

0f 18

0062:02:05:05:2803

02 63 00 19 2a

0063:02:01:01:2a19

64

GattDB complete

02 01 06 06 09 48 65 6c 6c 6f 04 0d 00 00 00 03

03 00 00

02 0a 04

bd_addr: 20732a093e41

GPIO1(11)

GPIO_WP:OFF=0

GPIO_BUTTON1:OFF=0, INT:1

GPIO_LED:OFF=1

GPIO_BAT

GPIO_BUZ:OFF=0

Fine Timer(256 ms, 3/sec, 26 tick)

Normal Timer(1 s, 80 tick)

23 20 56 7c 05 cf 6e b4 c3 41 77 28 51 82 7e 1b

02 01 05 11 07 23 20 56 7c 05 cf 6e b4 c3 41 77

28 51 82 7e 1b 06 09 48 65 6c 6c 6f

BLE_high_un_adv:timer(1)

system stopped here, no any reponse more.

1 Solution
Anonymous
Not applicable
0 Likes
6 Replies
Anonymous
Not applicable

Please try below workaround.

Crystal warm-up work-around video

0 Likes
Anonymous
Not applicable

Hi Jt:

Why I cannot enter to see the below link:

Crystal warm-up work-around video<http://community.broadcom.com/docs/DOC-1771>

Best Regards

Liu Min

186-0178-0396

0 Likes
Anonymous
Not applicable

How about below link?

BCM20732S module keeps crashing

0 Likes
Anonymous
Not applicable

Hi Dmiya:

It’s really crystal warm up time issue, I tried and fixed it, thanks very much for your kindly support.

Best Regards

Liu Min

186-0178-0396

MichaelF_56
Moderator
Moderator
Moderator
250 sign-ins 25 comments on blog 10 comments on blog

liumin,

I see that you are a Broadcom FAE in Shanghai.

Note that we have a dedicated IoT support team in Asia that may be able to better assist with this issue at a regional customer.

phu

0 Likes
Anonymous
Not applicable

Hi Jive:

Really? That’s great, how can I contact with them?

I really appreciate your team’s great support, and reply my answers so quickly.

Best Regards

Liu Min

186-0178-0396

0 Likes