Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

PSoC™ Creator & Designer

anva_1326031
Level 1
Level 1

I have a weird problem: In creator 4.3 I have a simple test circuit: 2 connected DFF's. DFF2 (d input) is connected to the output (q) of DFF1. DFF2 out is connected to an output pin and the circuit is clocked at 2Khz. The circuit builds without any problem when the 2 DFF's are not connected. When the 2 DFF's are connected, the build halts at Tech Mapping and takes 602 seconds to finish. This issue is related to my pc (win10). Running this test circuit on another pc: no problem in building and compiling. I have already uninstalled and reinstalled creator 4.3: problem is still present. Can you advise me on this issue.

0 Likes
1 Solution
Rakshith
Moderator
Moderator 1000 replies posted 750 replies posted 500 replies posted
Moderator

Hi anva_1326031​,

Can you please try the resolution in this thread and let us know if that helps? - Compile Edge Detector - stuck at "Tech Mapping.."

Regards,

Rakshith

Thanks and Regards,
Rakshith M B

View solution in original post

0 Likes
2 Replies
Rakshith
Moderator
Moderator 1000 replies posted 750 replies posted 500 replies posted
Moderator

Hi anva_1326031​,

Can you please try the resolution in this thread and let us know if that helps? - Compile Edge Detector - stuck at "Tech Mapping.."

Regards,

Rakshith

Thanks and Regards,
Rakshith M B
0 Likes
anva_1326031
Level 1
Level 1

Thanks, It solved my problem.

============================================

André Van Calster

url: www.avncalst.net

url: https://github.com/avncalst/drone_cnn

url: http://diydrones.com/profile/andrevancalster

0 Likes