Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

PSoC™ Creator & Designer Forum Discussions

Anonymous
Not applicable

Whenever I try to reset thru Debug/Reset I get a dbg.M0007 error - The run request failed. Encountered error (failed to reacquire the device). This happens whether running or halted.

   

Resets work reliably in Creator 3.0. Is there some new switch I have to change?

0 Likes
9 Replies
Bob_Marlowe
Level 10
Level 10
First like given 50 questions asked 10 questions asked

Would you mind to post your complete project so that we all can have a look at all of your settings? To do so, use
Creator->File->Create Workspace Bundle (minimal)
and attach the resulting file.



Bob
 

0 Likes
Anonymous
Not applicable

Here's an example project that exhibits the problem. (debug/debug, debug/reset)

   

I am running on a 5LP development board.

0 Likes
Bob_Marlowe
Level 10
Level 10
First like given 50 questions asked 10 questions asked

I have currently no access to my lab, but can you please enable the instruction cache under the "System" tab in the .cydwr-file.

   

 

   

Bob

0 Likes
Anonymous
Not applicable

No change. This is not a pressing problem - I can wait until you get a chance to look at it. Thanks.

0 Likes
Anonymous
Not applicable

 Me too have exactly the same problem.

   

The problem is present also with every example project.

   

The problem is only in 3.1 release

   

With 3.0 all works correctly.

   

Thank you for your attention

   

Fabio Ricci

0 Likes
timoc_264486
Level 2
Level 2
        I have this problem too.   
0 Likes
ETRO_SSN583
Level 9
Level 9
100 sign-ins 5 likes given 1000 replies posted

 I also exhibit the same problem. Consider filing

   

a CASE on this and posting back to the forum what

   

you find out. In filing a CASE point to the project in

   

this thread.

   

 

   

To create a technical case at Cypress -

   

    

          

   

www.cypress.com

   

“Support”

   

“Technical Support”

   

“Create a Case”

   

    

          

   

You have to be registered on Cypress web site first.

   

    

          

   

 

   

Regards, Dana.

0 Likes
ETRO_SSN583
Level 9
Level 9
100 sign-ins 5 likes given 1000 replies posted

 By the way in the project if A/D is setup to bypass the buffer you will get true

   

R-R performance. Also if based on Vref internal a more accurate result.

   

 

   

   

 

   
0 Likes
Anonymous
Not applicable

Hey guys,

   

Any resolution to this? I am getting the same result. Everything works in debug until I try to reset. From that point on the debugger appears to loose target acquisition. I have to stop debugging and start again to get it back. This is a pain I would like to avoid.

   

Thanks,

   

 

   

Glenn

0 Likes