Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
ele
Level 1
Level 1
5 sign-ins First reply posted First question asked

I have an environment variable pointing to a path, and I uninstalled something related to that path, but the problem persists

 

 

 

 

14:02:53 **** Incremental Build of configuration Debug for project Empty_App ****
"C:\\Users\\Home\\ModusToolbox\\tools_3.0\\modus-shell\\bin\\make" CY_MAKE_IDE=eclipse CY_IDE_TOOLS_DIR=C:/Users/Home/ModusToolbox/tools_3.0 CY_IDE_BT_TOOLS_DIR= -j4 all
Tools Directory: C:/Users/Home/ModusToolbox/tools_3.0
/bin/bash: uname: command not found
/bin/bash: rm: command not found
Searching installed tools in progress...
/bin/bash: mkdir: command not found
C:/Users/Home/ModusToolbox/tools_3.0/make/core_version3/query-v3.mk:68: *** Searching installed tools failed with error code: 127. Stop.
"C:/Users/Home/ModusToolbox/tools_3.0/modus-shell/bin/make CY_MAKE_IDE=eclipse CY_IDE_TOOLS_DIR=C:/Users/Home/ModusToolbox/tools_3.0 CY_IDE_BT_TOOLS_DIR= -j4 all" terminated with exit code 2. Build might be incomplete.

14:02:54 Build Failed. 4 errors, 0 warnings. (took 398ms)

0 Likes
1 Solution
PandaS
Moderator
Moderator
Moderator
100 solutions authored 5 likes given 250 sign-ins

Hi @ele ,

Do you have the following environment variable, for Tools Path:

PandaS_0-1681098399048.png

Regards,

Sobhit

View solution in original post

0 Likes
1 Reply
PandaS
Moderator
Moderator
Moderator
100 solutions authored 5 likes given 250 sign-ins

Hi @ele ,

Do you have the following environment variable, for Tools Path:

PandaS_0-1681098399048.png

Regards,

Sobhit

0 Likes