Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

PSoC™ 6

ying
Employee
First reply posted First question asked Welcome!
Employee

Hi,

Currently I am testing aws_demos example in ModusToolbox2.2.
When I was using CY8CPROTO-062-4343W Rev06(IC marked with A33), I am able to reprogram and switch between different projects.

But when I changed to CY8CPROTO-062-4343W Rev08(IC marked with B33), I only programmed once and it seems the program had not been properly flashed into the board. The debug port was totally shut down and I cannot reprogram any more.

Even when I pressed SW3 to switch mode, also can not do it. It will go back to "KitProg3 CMSIS-DAP" in device manager. Please refer to the attached picture. I already killed several Rev08 boards when I was trying to program aws_demos into these Rev08 Boards.

Below is the log from Cypress Programmer when I'm trying to connect.

Please help to analyze and debug. Thank you very much. 

 

 

0 Likes
1 Solution
SrikanthD_56
Employee
First comment on blog 100 replies posted 50 solutions authored
Employee

Hello,

There was bug in the older version of Cypress' amazon-freertos 201910-MTBAFR1951 causing the issue you observed.

Please check this thread for details.

Cheers!

View solution in original post

0 Likes
6 Replies
ShipingW_81
Moderator
Moderator 500 replies posted 250 solutions authored 250 replies posted
Moderator

It looks the KP3 could be recognized on your end, but the device could not, right?

It always shows failure log when you click the "Connect" button of Cypress Programmer?

It's fine for all Rev06 boards, but not for all Rev08 boards?

0 Likes
ying
Employee
First reply posted First question asked Welcome!
Employee

It looks the KP3 could be recognized on your end, but the device could not, right?

Yes, "KitProg3 CMSIS-DAP" still can be seen in device manager

It always shows failure log when you click the "Connect" button of Cypress Programmer?

Yes, and also can not program in ModusToolbox

It's fine for all Rev06 boards, but not for all Rev08 boards?

Yes, it is fine for Rev06 boards, but can not reprogram for all Rev08 boards.

Below is the log from ModusToolbox when using Rev08.

psoc_log_ModusToolbox.PNG

0 Likes
ying
Employee
First reply posted First question asked Welcome!
Employee

Please also find the hex file generated by my aws_demos project as your reference. Thank you very much 

0 Likes
ying
Employee
First reply posted First question asked Welcome!
Employee

Hi

Could you kindly help to take a look at this issue? It is quite urgent and serious for us. Thank you very much. 

0 Likes
YifeiS_76
Employee
5 sign-ins First like received First reply posted
Employee

you need to use DAPLINK mode to program.

 

0 Likes
SrikanthD_56
Employee
First comment on blog 100 replies posted 50 solutions authored
Employee

Hello,

There was bug in the older version of Cypress' amazon-freertos 201910-MTBAFR1951 causing the issue you observed.

Please check this thread for details.

Cheers!

0 Likes
Top labels