Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
magnus
Level 2
Level 2
10 replies posted First like given 25 sign-ins

After updating my project I cannot debug or program it anymore. My project was single core, I updated it to dual core and now the launches on quick panel are not working anymore.

I tried to re-generate the launches, erase all ".project" and ".cproject" (root, CM0 and CM4) and create again using "make eclipse" but nothing worked.

It shows this error:

magnus_0-1676485368931.png

magnus_0-1676485425419.png

 

This the MTB version MTB 3.0.0 build 2749

magnus_1-1676485740487.png

the command "make program" works, so I believe the issue is on Eclipse IDE.

 

thank you ,

 

Magnus

0 Likes
1 Solution
magnus
Level 2
Level 2
10 replies posted First like given 25 sign-ins

Hi  @Gautami_12 ,

I found the solution.

When I update the project from a "one core" to a "multi core" model - in my case I have both in different git branches - It doesn't recognize the new internal projects, you can see the icons for the projects are the "folder" type:

magnus_0-1676566357273.png

To fix I asked to re-generate launches, at this moment if I right click the folder it will show the option "Import as project"

magnus_1-1676567512393.png

Then I import CM0p and CM4 and everything works fine.

magnus_3-1676568184850.png

 

thank you for your help,

Magnus

View solution in original post

0 Likes
3 Replies
Gautami_12
Moderator
Moderator
Moderator
50 likes received 100 solutions authored 250 replies posted

Hi @magnus ,

This error has been documented in the release notes, please check if it helps:

Gautami_12_0-1676528204111.png

Do you have any previous versions of ModusToolBox software installed on your pc?

Warm Regards,
Gautami J

0 Likes
magnus
Level 2
Level 2
10 replies posted First like given 25 sign-ins

Hi @Gautami_12,

I saw this solution, It didn't help in my case. I have MTB3.0 and MTB2.4 installed, the issue is on MTB3.0.

0 Likes
magnus
Level 2
Level 2
10 replies posted First like given 25 sign-ins

Hi  @Gautami_12 ,

I found the solution.

When I update the project from a "one core" to a "multi core" model - in my case I have both in different git branches - It doesn't recognize the new internal projects, you can see the icons for the projects are the "folder" type:

magnus_0-1676566357273.png

To fix I asked to re-generate launches, at this moment if I right click the folder it will show the option "Import as project"

magnus_1-1676567512393.png

Then I import CM0p and CM4 and everything works fine.

magnus_3-1676568184850.png

 

thank you for your help,

Magnus

0 Likes