Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

PSoC™ 5, 3 & 1

DaHu_285096
Level 5
250 replies posted 100 replies posted 50 replies posted
Level 5

Hi,

   

I have been working on a project for several days without issue and now I encounter and issue (Using Creator 3.3 S2, CY8C58XX controller).

   

First open project and run debug session - all ok, program compiles and parks yellow marker at start of main() ready to run

   

Run debugger and program executes ok.

   

Stop debugger and rerun, now program compiles and I see "running" status on status bar but hardware is not running. I get no opportunity to START  the debug session or set a breakpoint.

   

If I now either make a change in code OR do a Clean and build - the debugger runs normally for this session.

   

If I again stop and attempt to re-run the debugger, it again does not wait for me to start the session, it shows "running" status but gardware not running and cannot stop code at a breakpoint.

   

Thanks

0 Likes
1 Solution
Bob_Marlowe
Level 10
50 questions asked 10 questions asked 1000 solutions authored
Level 10

I had rarely similar issues. I usually

   
        
  • Rebooted PC
  •     
  • changed optimization to "none"
  •     
  • rebuilt project
  •     
  • (very rarely) check for clobbered stack
  •    
   

 

   

Bob

View solution in original post

0 Likes
3 Replies
Bob_Marlowe
Level 10
50 questions asked 10 questions asked 1000 solutions authored
Level 10

I had rarely similar issues. I usually

   
        
  • Rebooted PC
  •     
  • changed optimization to "none"
  •     
  • rebuilt project
  •     
  • (very rarely) check for clobbered stack
  •    
   

 

   

Bob

0 Likes
DaHu_285096
Level 5
250 replies posted 100 replies posted 50 replies posted
Level 5

I'll try the reboot. I changed optimization to "none" in Compiler and Linker settings under the Gcc compiler. Is that all I need to remove optimisation?

   

Thanks again Bob

0 Likes
Bob_Marlowe
Level 10
50 questions asked 10 questions asked 1000 solutions authored
Level 10

I did not mean to change any linker optimization, sorry.

   

 

   

Bob

0 Likes