Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
Juan
Level 2
Level 2
10 replies posted 10 sign-ins 5 replies posted

Hi,

We are migrating from  CYBLE-214009 to CYBLE-214015-01 because 214009 is discontinued. 

In our application we use, fixed stack OTA boot loader for 214009, and is working effectively. Do we need to do any modification for making it work with CYBLE-214015-01?

0 Likes
1 Solution
PratikshaV
Moderator
Moderator
Moderator
100 solutions authored 5 likes given 250 sign-ins

Hi @Juan 

No modifications has to be done only thing is like you need to change the device in your project.

 

Thanks & Regards

Pratiksha V

View solution in original post

0 Likes
4 Replies
PratikshaV
Moderator
Moderator
Moderator
100 solutions authored 5 likes given 250 sign-ins

Hi @Juan 

No modifications has to be done only thing is like you need to change the device in your project.

 

Thanks & Regards

Pratiksha V

0 Likes
Juan
Level 2
Level 2
10 replies posted 10 sign-ins 5 replies posted

Hi @PratikshaV ,

Thanks for your response.

But unfortunately, it is not working. After loading the application CYBLE-214015-01 is detecting for a second and then disappearing. Any suggestions?

0 Likes
PratikshaV
Moderator
Moderator
Moderator
100 solutions authored 5 likes given 250 sign-ins

Hi @Juan 

Please can you share your code example so that we can check at our end and also check whether you are connecting the kit properly and try flashing some other code example and check whether it is downloaded properly .

 

Thanks & Regards

Pratiksha V

0 Likes
Juan
Level 2
Level 2
10 replies posted 10 sign-ins 5 replies posted

Hi @PratikshaV ,

Thank you for your suggestions. I have removed GPIO configurations and other peripherals (which was configured as per our schematics) and it is working now. I am yet to figure out the reason for that!. Thank you for your help.

0 Likes