Announcements

Equip yourself to optimize PSoc4 MCUs for Evs at the EV Webinar. Click here to register.

Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

PSoC™ 4 Forum Discussions

chwa_1570756
Level 4
Level 4
25 replies posted 10 replies posted 10 questions asked

Hi,

I use CY8C4024 and can normally download code by the tool of Programmer 3.28, but when I try to download or debug under Creator 4.2, it always halt on "programming" and give a alarm : "There was an error while programming the device: failed to reacquire the device", I try to lower the clock speed from 1.6 MHz to 0.4 MHz, the problem is still there.

Best regards,

Chris

0 Likes
1 Solution
chwa_1570756
Level 4
Level 4
25 replies posted 10 replies posted 10 questions asked

Hi,

Anyway I solve it by put a 0.1uF capacitor to ground on XRES pin.

Chris

View solution in original post

0 Likes
2 Replies
chwa_1570756
Level 4
Level 4
25 replies posted 10 replies posted 10 questions asked

Hi,

Anyway I solve it by put a 0.1uF capacitor to ground on XRES pin.

Chris

0 Likes
LinglingG_46
Moderator
Moderator
Moderator
10 questions asked 5 questions asked 250 sign-ins

There are many factors that cause this problem.

Is it the first time to program the board?

1: Test the Voltage on the VCCD?

2:    Down the programming voltage to 1.8v.

3:    Use the programming line less than 5 cm.

4:   Check the device family, programming mode, connector(5 pin, 10 pin).

5: How many boards do you have? If you have more than one, is it the same performance?

0 Likes