Announcements

Equip yourself to optimize PSoc4 MCUs for Evs at the EV Webinar. Click here to register.

Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

PSoC™ 4 Forum Discussions

Anonymous
Not applicable

Hi all,

With the CY8CKIT-042-BLE-A, I want to test the BLE_FindMe example (see attachment for the workspace bundle).

The build is OK but when I try to debug the program, it crashes with the following error message:

Error.png

I have already read the following posts:

However, in my system tab, the Debug is already set to SWD, but I still have the error. And it happens before I try to connect to the device with the CySmart mobile application, for example.

Does anybody have an idea please ?

Thanks.

0 Likes
1 Solution
SrikanthD_56
Employee
Employee
First comment on blog 100 replies posted 50 solutions authored

Comment out the below code at line#84 in main.c file and that should avoid the debugger disconnection.

CySysPmStop();

View solution in original post

3 Replies
himam_31
Employee
Employee
50 likes received 25 likes received 10 likes received

Can you please try out the following.

1)Try with a different example project. May be a basic LED blinking example.

2)Try with another kit if you have.

3)If you are not using the latest version of PSoC Creator upgrade to latest and try.

Thanks,

Hima

0 Likes
SrikanthD_56
Employee
Employee
First comment on blog 100 replies posted 50 solutions authored

Comment out the below code at line#84 in main.c file and that should avoid the debugger disconnection.

CySysPmStop();

Anonymous
Not applicable

The debugger does not work when running power saving modes; Hence the CySysPmHibernate(), CySysPmDeepSleep(), and CySysPmStop() function calls to set the power mode to turn off the CPU will crash out the debugger as the chips runs in a lower power setting.