Source code issue with EVAL_3K3W_LLC_HB_CFD7

Announcements

Live Webinar: Solving the challenges in xEV power conversions | March 7 @9am & 5pm CET. Register now!

Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
ashwani
Level 2
Level 2
25 sign-ins 5 questions asked 10 replies posted

Hello 

Recently I purchased the Evaluation board EVAL_3K3W_LLC_HB_CFD7 it gives the output voltage  between 43.5 volt to 59.5 volt.

Along with the board I also got the source code of the in the exclusive content.

 I uploaded the same source code in the evaluation board using KIT_XMC_LINK_SEGGER_V1 debugger by following the steps 

1. Import the project in the DAVE IDE

2. Generate the code 

3. Build the project

4. Debug the code into microcontroller

5. Resume the debug and then stop.

Problem :-  After uploading the same source code into the evaluation board the board is not giving the output voltage means it is not working as same as before but I didn't change a single line in the code.

There was a hex file also in the source code folder but which I was not able to upload in the evaluation board.

I want the board to function as same when it was procured from the Infineon there is no physical damage in the board.

Can you tell me where I am doing wrong ?

Regards

Ashwani

0 Likes
1 Solution
2 Replies
ashwani
Level 2
Level 2
25 sign-ins 5 questions asked 10 replies posted

can anyone help me on this one ?

0 Likes
Pranava_YN
Moderator
Moderator
Moderator
100 likes received 500 replies posted 250 solutions authored
0 Likes