Announcements

The EV market is bigger and better than ever. Join the EV Webinar to find out how you could best utiilize MOSFET for EVs.

Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

MOSFET (Si/SiC) Forum Discussions

e_moir
Level 2
Level 2
25 sign-ins First like given 10 sign-ins

Hi all.

Compiled the EVAL_3KW_50V_PSU firmware

The HW signal connection does not contain any connections. How to restore connections?

 

e_moir_0-1670405219359.png

 

 

 

 

0 Likes
1 Solution
Vinay
Moderator
Moderator
Moderator
25 solutions authored First comment on KBA 50 replies posted

Hi @e_moir,

Good Day!

Thanks for posting your question in Infineon community.

 

We have forwarded your query to our internal team.

We will check this issue of the corrupted SW. This only affects the DAVE representation apps but does not affect application SW.

 

We will provide a response as soon as we get an update from our internal team.

 

Thank you!

Best Regards,
Vinay

View solution in original post

0 Likes
1 Reply
Vinay
Moderator
Moderator
Moderator
25 solutions authored First comment on KBA 50 replies posted

Hi @e_moir,

Good Day!

Thanks for posting your question in Infineon community.

 

We have forwarded your query to our internal team.

We will check this issue of the corrupted SW. This only affects the DAVE representation apps but does not affect application SW.

 

We will provide a response as soon as we get an update from our internal team.

 

Thank you!

Best Regards,
Vinay
0 Likes