Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
sakh_4591951
Level 1
Level 1

I have correctly followed the steps of installing "cypress-testrail-reporter".

I configured the cypress.json as

"reporter": "cypress-testrail-reporter",

    "reporterOptions": {

          "domain":"testrail server address",

          "username":my username,

          "password":pwd,

          "projectId":1,

          "suiteId":1

}

In TestRail/Site Settings/API/Enable API is Checked.

I have written the test cases id as it('C123 is the ID', .....

No test run is created and no test case is run. TestRail logs in Administration/System Log do not contain nothing.

Has anybody performed the Cypress - TestRail integration? I do not understand where it's failing.

Thanks in advance for your help.

Sarfraz Khan.

0 Likes
1 Solution
DheerajK_81
Moderator
Moderator
Moderator
First comment on KBA First comment on blog 5 questions asked

You are in the wrong community forum. There's a thin line between Cypress the microcontroller company which provides embedded solutions and the Cypress.io which is a software company which provides testing solutions. The query you have seems directed at Cypress.io and here's the link to their forum: https://www.cypress.io/support

Regards,
Dheeraj

View solution in original post

0 Likes
1 Reply
DheerajK_81
Moderator
Moderator
Moderator
First comment on KBA First comment on blog 5 questions asked

You are in the wrong community forum. There's a thin line between Cypress the microcontroller company which provides embedded solutions and the Cypress.io which is a software company which provides testing solutions. The query you have seems directed at Cypress.io and here's the link to their forum: https://www.cypress.io/support

Regards,
Dheeraj

0 Likes