Announcements

Help us improve the Power & Sensing Selection Guide. Share feedback

Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
User14162
Level 1
Level 1
Hi,

I am facing an issue with TC399XE startup. The problem is, when i connect the device with Lauterbach and flash my Hex File, it works properly, But when i de-attach the Lauterbach JTAG, my Application does not run after Power On.
Could anybody please clearify me that what possibly goes wrong on Power On without Debugger attached? is there any configuration which i am missing?

Best Regards,

Usman
0 Likes
3 Replies
MoD
Employee
Employee
10 likes given 50 likes received 500 replies posted
Two possibilities:
There is no valid BMHD programmed
The watchdogs are not serviced or switched off.
0 Likes
User14162
Level 1
Level 1
Hi,

Thank you for reply, I am sure BMHD are function properly and about watchdog i am disabling the system watchdog and cpu watchdog and also enabling the endinit protection afterwards as follow:

SCU_WDTSCON1.U = 0x00000008u; /* disable safety watchdog */
SCU_WDTSCON0.U = 0xFFFC00F3u; /* enable safety endinit protection */

SCU_WDTCPU0CON1.U = 0x00000008u; /* disable cpu0 watchdog */
SCU_WDTCPU0CON0.U = 0xFFFC00F3u; /* enable safety endinit protection */

do i need to configure another watchdog as well?

BR
0 Likes
MoD
Employee
Employee
10 likes given 50 likes received 500 replies posted
Which BMHD value you use? What happens when you start without debugger? Device is always in reset?
0 Likes