Announcements

Equip yourself to optimize AURIX™ MCUs for Evs at the EV Webinar. Click here to register.

Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

AURIX™ Forum Discussions

GY
Level 2
Level 2
5 questions asked 10 sign-ins First solution authored

Hello Infineon,

 

JTAG debugger does not work properly.

In Infineon Memtool, the connection works normally.

If you set a breakpoint in the IDE and start debugging, an error message like the picture is displayed.

1.png2.png3.png4.png

After downloading with Infineon Memtool, it was confirmed that the reset continued.
/PORST_N pin and ESR0_N pin were checked, and the following waveform was measured.
(Blue: /PORST_N, Yellow: ESR0_N)

img_1670215749656.jpg

What could be the problem?

0 Likes
1 Solution
GY
Level 2
Level 2
5 questions asked 10 sign-ins First solution authored

Thank you for your reply.


It was a phenomenon in which Vdd was sometimes reset due to overvoltage detection.
I solved it by adding a 1uF capacitor to Vdd.

 

Thank you

View solution in original post

0 Likes
2 Replies
Aiswarya
Moderator
Moderator
Moderator
10 solutions authored 25 replies posted 50 sign-ins

Hi, 

Could you please give us more details on what exactly you are trying to do or the code example you are following?
Could you also try running the program without any breakpoints?

Regards,
Aiswarya.

0 Likes
GY
Level 2
Level 2
5 questions asked 10 sign-ins First solution authored

Thank you for your reply.


It was a phenomenon in which Vdd was sometimes reset due to overvoltage detection.
I solved it by adding a 1uF capacitor to Vdd.

 

Thank you

0 Likes