Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

AURIX™ Forum Discussions

forvia
Level 2
Level 2
5 questions asked First like received First solution authored

i am using AurixDevStudio and following code to init EVADC.

 
 

forvia_5-1669622066001.png

As long as i use this opt. settings everything runs fine.

 

forvia_6-1669622102967.png

However, if i switch to these setting, the code gets stuck at 

IfxEvadc_Adc_initGroup(&ADC.Groups[grp], &adcGroupConf);
and i have to add a small delay in order to get it running.
 

forvia_7-1669622137412.png

forvia_8-1669622161685.png

BR
Thomas

 

0 Likes
2 Replies
Prudhvi
Moderator
Moderator
Moderator
50 solutions authored 250 sign-ins 10 likes given

Hello Thomas,

We'll analyze this internally and provide you an update. Meantime, could you please let us know the reason for changing the default Optimization and Trade-off levels?

Is it possible to share the screenshot of exact point or line at which the code is getting struck? My understanding is if there's no delay added then the code is never running and got struck at the function you mentioned. Is it correct ?

Regards,

Prudhvi.

0 Likes
forvia
Level 2
Level 2
5 questions asked First like received First solution authored

Hej Prudhvi,

i have very tight real time req. that's is why i need optimize code.

It's seems to stuck in 

IfxEvadc_initializeFAdcI
 
If do not add a delay with optimized code, it's gets stucked

forvia_0-1669649312462.png

BR

Thomas

0 Likes