Announcements

Help us improve the Power & Sensing Selection Guide. Share feedback

Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
User15256
Level 2
Level 2
10 sign-ins 10 replies posted 5 questions asked

Dear community, 

I was using Infineon TC334 light kit with UDE PLS debugger, everything works fine and I build my application draft.

 

Now I received our custom board using TC324, but I can not establish JTAG/DAP connection with the board, here are some information about it:

ESR0: aways low.
PORST: switch LOW / HIGH while debugger tries to connect.
ESR1: aways high.
VDD: 1.25v
VEXT: 3.3v
VEVRSB: 3.3v

 

image.pngimage.pngimage.png
image.png

actual configuration: 1 and 2 set via pull down to 0. rest is a 1 via internal pull up

User15256_0-1650377514736.png

 

 

Any hints or ideas I could try?



0 Likes
1 Solution
Yuva
Moderator
Moderator
Moderator
250 replies posted 250 sign-ins 100 solutions authored

Hello,

Can you also check if all the guidelines in AP32438 are followed?

Thanks.

View solution in original post

0 Likes
2 Replies
KB
Moderator
Moderator
Moderator
10 solutions authored 50 sign-ins 25 replies posted

Hello User15256,

Could you share the schematic portion showing the connections to HWCFG4 and HWCFG5 as well ?

Thank you

 

Regards,

KB

 

 

0 Likes
Yuva
Moderator
Moderator
Moderator
250 replies posted 250 sign-ins 100 solutions authored

Hello,

Can you also check if all the guidelines in AP32438 are followed?

Thanks.

0 Likes