Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

AURIX™ Development Studio Forum Discussions

zhouyi_NJ
Level 2
Level 2
10 replies posted 25 sign-ins First solution authored

Hello Infineon:

before, ADS V1.5 is my building and debug tool,  when I start debugging , ADS V1.5 only build the changed files. 

But ADS V1.8 always re-build the whole project when start debugging. 

I checked the debug configuration, there is no option to make ADS V1.8 works as V1.5. 

Could you please tell me how to config ADS V1.8, then it only build the changed files?

thanks and BR

Zhou Yi

0 Likes
1 Solution
dw
Moderator
Moderator
Moderator
100 likes received 750 replies posted 10 likes given

I have tried ADS1.8.0 and incremental build works, please see the video.

View solution in original post

0 Likes
3 Replies
dw
Moderator
Moderator
Moderator
100 likes received 750 replies posted 10 likes given

I have tried ADS1.8.0 and incremental build works, please see the video.

0 Likes
zhouyi_NJ
Level 2
Level 2
10 replies posted 25 sign-ins First solution authored

hello dw:

thank you very much. I believe you're telling the fact.

What is really confusing me is:

I have two laptops, all windows 10, ADSV1.8 is installed with same options. 

On PC A,  the incremental building of ADSV1.8 works well. 

On PC B,  it doesn't work. 

And on this PC B, when I use "file->new Aurix project", the iLDD files won't be copied to new project folder.

Same operation is performed on PC A and PC B. 

thanks and BR

ZhouYi

 

0 Likes
dw
Moderator
Moderator
Moderator
100 likes received 750 replies posted 10 likes given

Hi ZY, could you please reinstall Win10 and use a clean PC to try? 

0 Likes