Tip / Sign in to post questions, reply, level up, and achieve exciting badges. Know more

cross mob
yolominwoo
Level 4
Level 4
25 replies posted 10 questions asked 25 sign-ins

When i porting my board(Nucleo745ziq+cyw43439) of wifi_join_wpa3

But i'm get a error code for 33555456 OTL....

How to solve my project..

yolominwoo_0-1712802531439.png

 

0 Likes
1 Solution

I think the 'wifi' AP is not found the scan results. Only shown the  "_2.4G" and "KT_GiGA_" and "iptime".

 

View solution in original post

0 Likes
13 Replies
Chuta_the_Cat
Level 4
Level 4
10 questions asked First like received 25 replies posted

Hi ,

The d'33555456 (=  0x200 0400) means the NETWORK NOT FOUND error.

whd_types.h describes as follows.#define WHD_NETWORK_NOT_FOUND WHD_RESULT_CREATE(1024) /**< Specified network was not found */

Could you please modify the correct AP name.

Regards,

- Chuta_the_Cat

0 Likes

How to changed AP name?..?

0 Likes
Chuta_the_Cat
Level 4
Level 4
10 questions asked First like received 25 replies posted

Hi ,

Please see the source code named "wifi_task.c" and change the two symbols

WIFI_SSID and WIFI_PASSWORD to adapt your AP infos.

/* Wi-Fi Connection related parameters */
#if !defined(WIFI_SSID)
#define WIFI_SSID "WIFI_SSID"
#endif /* (WIFI_SSID) */
#if !defined(WIFI_PASSWORD)
#define WIFI_PASSWORD "WIFI_PASSWORD"
#endif /* (WIFI_PASSWORD) */

Regards,

- Chuta_the_Caat

0 Likes

yolominwoo_0-1712815890941.png

 

I'm already chaged my ssid and password..

0 Likes
Chuta_the_Cat
Level 4
Level 4
10 questions asked First like received 25 replies posted

Hmm ...

However the Tera Term snapshot  show that "***** Connecting to 'WIFI_SSID' AP *****" not "wifi" .

Could you also confirm the file location ?

 

Regards,

 

0 Likes

yolominwoo_0-1712817030464.png

Sorry, I'm posted before snapshot

0 Likes
Chuta_the_Cat
Level 4
Level 4
10 questions asked First like received 25 replies posted

Can you try to do the "wifi_scan" project and get the your ’wifi' AP ? 

0 Likes

Yes. wifi_scan was worked.. 

yolominwoo_0-1712824694080.png

 

0 Likes

I think the 'wifi' AP is not found the scan results. Only shown the  "_2.4G" and "KT_GiGA_" and "iptime".

 

0 Likes

oh,, I'm sorry I known wifi join is mcu are host

I'm success connecting my wifi.

0 Likes

But, I'm defined WIFI_CONNECT_ENABLE

yolominwoo_1-1712826328170.png

yolominwoo_2-1712826340701.png

I'm get a same problem..

 

0 Likes
Anupam_K
Moderator
Moderator
Moderator
5 solutions authored 10 replies posted 25 sign-ins

Hi,

Kindly check the WIFI security protocol that is being used by the AP.

You can refer to https://infineon.github.io/wifi-host-driver/html/whd__types_8h.html#aaeeea5666743710aa4f01ff264b2705... to find the appropriate Wi-Fi security modes enum to use. 

 

Thanks,

Anupam

0 Likes
Anupam_K
Moderator
Moderator
Moderator
5 solutions authored 10 replies posted 25 sign-ins

Hi,

If  you are trying to connect with a WPA3 Personal you can set the WIFI_SECURITY (present below wifi password) in "wifi_task.c" to CY_WCM_SECURITY_WPA3_SAE.

Thanks,

Anupam

0 Likes